Képszerkesztő Photoshop

Adobe Photoshop képszerkesztő

Az Adobe Photoshop egy olyan piacvezető képszerkesztő alkalmazás, amely a fotózástól a nyomtatott kiadványok, webes és interaktív grafikák készítésén és a videózáson át a 3D tervezésig igen sokoldalúan használható digitális képek szerkesztéshez, azok javításához, manipulálásához és új képek létrehozásához is. Szimpla képszerkesztő programból az évek során 3 független komponensből álló platformmá nőtte ki magát, így ma már a képszerkesztés teljes folyamatát képes lefedni. A három komponens a Photoshop, az Adobe Bridge és az Adobe Camera Raw.

Photoshop tanfolyam

A digitális fényképezőgépek, szkennerek, fényképezős telefonok mind szélesebb körű terjedésével a számítógépes képfeldolgozás ma már nem csupán a grafikai stúdiók misztikus művészete, hanem része lett mindennapi életünknek. Az Adobe Photoshop CS3 segítségével egyszerűen és hatékonyan javíthatunk ki egy rosszul exponált fényképet, feljavíthatjuk a régi cipős dobozban már megbarnult családi fotókat, vagy montázs grafikákat készíthetünk üzleti kiadványokhoz. A tanfolyam fő témája a különböző képkorrekciós és képmanipulációs műveletek megismerése, és bemutatásra kerülnek az Adobe Photoshop webes szolgáltatásai is.

A tanfolyam anyagának ismerete nélkülözhetetlen grafikusok, webdesignerek és mindazok számára, akik saját maguk szeretnék elkészíteni különböző kiadványok képanyagát. Hasznos lehet továbbá azoknak is, akik hobbiból fényképeznek és szeretnék munkájukat tökéletesíteni.

Photoshop tanfolyam          Grafika - DTP           OKJ tanfolyam